در مسابقات سوارکاری که در چهار دور به مسافت یک هزار و ۴۰۰ متر برگزار شد، در دور اول این مسابقات در گروه اسب های عرب مدرک دار عبدالله برمه با اسب ناخدا برمه از روستای خالدین اول، احمد پنجه طلا با اسب پابور خان از روستای مسن دوم و عیسی شمسی پور با اسب تحمین از روستای جی جیان سوم شد.
در دور دوم این مسابقات نیز که در گروه اسب های امتیاز دار عرب برگزار شد در پایان وحید صالحی با اسب بُراق اول شد و اسبهای توتک با سوارکاری مجید بهزادی و برمودا با سوارکاری مالک معین خو به ترتیب دوم و سوم شدند.
در دور سوم نیز ویژه اسبهای فلات و به مسافت هزار متر برگزار شد، اسب جیتا با سوار کاری حارس سوزایی از شهر سوزا با پیشی گرفتن از دیگر رقبا اول شد و اسبهای سامان جی جیان با سوارکاری عمر صالحی و پایلت با سوارکاری مهران کمالی به ترتیب مقام دوم و سوم را کسب کردند.
رقابت در دور چهارم مسابقات اسبدوانی کورس پاییزه روستای مسن جزیره قشم ویژه اسبهای فلات به مسافت هزار متر برگزار شد و در پایان اسب سُحیل با چابک سواری مهران کمالی از روستای مسن سریعتر از خط پایان گذشت و اول شد و اسبهای سیمینف با چابک سواری محمد آفان از شهر سوزا و طوفان با چابک سواری یوسف به ترتیب رتبه دوم و سوم را از آن خود کردند.
در پایان این مسابقات که با حضور تماشاگرانی از جامعه محلی، مسوولین شهرستانی و سازمان منطقه آزاد قشم در روستای مسن این جزیره برگزار شد به نفرات برتر این رقابت ها لوح سپاس، مدال و جوایزی اهدا شد.
در اجرا و برگزاری این دوره از رقابت ها ۲۰ سوارکار با اسب های بومی بدون امتیاز و امتیاز دار و گروه اسب های عرب امتیاز دارد و بدون امتیاز حضور داشتند.
این مسابقات با همکاری و حمایت دهیاری و شورای اسلامی روستای مسن، اداره ورزش و ورزش و امور جوانان شهرستان قشم و هیات سوارکاری سازمان منطقه آزاد قشم انجام شد.
پیش از این نیز ۲ دوره از این مسابقات در روستاهای گورزین و جی جیان جزیره قشم برگزار شده بود.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.